444 vizitatori unici au accesat lunar Dragos-Ionescu.Ro în 2017

În anul 2017 blog-ul Dragos-Ionescu.Ro a fost accesat de 5334 de vizitatori unici de pe aproape toate continentele. Accesările acoperă vaste zone geografice însă în Top se află România (4385 accesări), pe locul 2 este Regatul Unit (127) pe 3 avem Statele Unite ale Americii (114), pe 4 Republica Moldova (60), pe locul 5 Germania iar în ordine mai departe Italia, Franța, Spania, Canada și Emiratele Arabe Unite.

Cifra de 444 acesări unice pe lună este una considerabilă având în vedere faptul că în acest moment pe blog sunt postate doar 25 de materiale scrise (text + foto) și singura promovare de care a beneficiat este pagina personală de Facebook.

Dragos-Ionescu.Ro are și 9 abonați, adică followeri care urmăresc permanent tot ce se postează pe blog, iar printre aceștia se numără și cotidianul economic Ziarul Financiar din România. 

Cele mai citite materiale în anul 2017 au fost următoarele:

  1. ISTORIA „SALVAMAR” DE LA REGELE CAROL al II-lea LA GHEORGHE OANCEA
  2. SALVATORII DE NAVE ŞI SUFLETE. O pagină din eroica epopee a marinarilor salvatori români
  3. Adevărul despre noi și hainele noastre ZARA, Massimo Dutti, H&M, BOSS și alte iluzii
  4. O zi la stână în Munții Buzăului
  5. Povestea epavei de la Costinești. „EVANGELIA” salvată de comandantul Mircea Ionescu

În anul 2017 mai mulți vizitatori mi-au cerut în scris permisiunea să copieze diferite bucăți de text sau să preia imagini de pe acest blog. Toate cererile au fost aprobate fără excepție, prentru că proiectul în sine este unul non-profit.

Piața mondială și globalizarea impun un nou tip de abordare. Suntem obligați să tratăm global problemele și nu doar local, chiar dacă aparent acestea nu depășesc dimensiunea curții noastre din spatele casei.

Într-o economie globală chiar și o mică afacere dintr-un orășel izolat poate avea efecte mondiale, un simplu site poate genera milioane de vizualizări lunar, deci limitarea este o greșeală! Trebuie să înțelegem imaginea de ansamblu și să acționăm în consecință.

A trecut vremea chestiunilor locale, acum toți acționăm global și ne mișcăm pe întreaga planetă fizic și virtual, prin schimburi de informații, tranzacții financiare, operațiuni comerciale și umane. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.