Fun Sailing Club – „Sail, Adventure, Party”

„Nava este o ființă. Ea ne transmite: Ferește-mă de uscat, că eu te feresc de apă” Cpt.Cdor Ionescu Ovidiu-Victor

Cât de des poți vedea lumea la bordul propriului yacht, cu excepția cazului în care ești deja miliardar?! Fun Sailing Club înseamnă 7 zile în largul mării, cu atingerea unor obiective turistice la care nu poți ajunge decât pe apă. Fiecare excursie reprezintă o experiență unică, cu devărat memorabilă, înconjurat de oameni ca și tine, dornici de aventură, de cunoaștere și nu în ultimul rând de distracție.

Afacerea Fun Sailing Club a fost concepută în perioada Aprilie – Mai 2016 și are la bază pasiunea pentru navigație a inițiatorilor care și-au dorit să arate și altora cât de multe locuri deosebite poți vizita la costuri minime. Din această perspectivă un pachet de 10 zile nu depășește suma de 850 Euro de persoană, care include: navigația, cazarea la bord, masa (după un meniu agreat de participați), vizitarea unor obiective turistice de renume (unde nu poți ajunge cu avionul), petreceri la bord și lecții de navigație.

plimbari-pe-mare-sailing

Despre companie

Înmatricultă la Londra, Marea Britania afacerea Fun Sailing Club realizează pachete de servicii turistice destinate persoanelor fizice și juridice. Societatea a dezvoltat relații contractuale cu proprietarii de ambarcațiuni (yacht-uri cu vele și motor) din Grecia și Spania. În baza acestor contracte Fun Sailing Club organizează rute de navigație între diverse locații unde nu se poate ajunge, în principiu, decât pe apă (insule fără aeroport). În funcție de modul de proiectare, pachetele pot cuprinde diferite activități la bordul ambarcațiunilor sau pe uscat dar atracția principală rămâne navigația cu vele.

Activități la bord

Noțiuni teoretice de marinărie – În timpul marșului participanții vor avea ocazia să învețe lucruri inedite despre navigație, despre ambarcațiuni și cum funcționează acestea, marinărie și manevra navei, cu exemple concrete despre navigația costieră, astronomică și estimată.

Noțiuni practice de marinărie și manevra navei – Pe rând, fiecare participant va avea ocazia să conducă singur ambarcațiunea, pe vele și motor, asistat de skipper (comandantul ambarcațiunii). Participanții urmează să utilizeze echipementele de la bord, stații de radio-locație, GPS, sonde de pascaj.

Exerciții de salvare pe mare – Participanții vor face un scurt instructaj privind situațiile de criză la bordul unei ambarcațiuni, care va cuprinde: prevederile rolului de apel și îndatoririle lor, localizarea și modul de folosire a echipamentului (mijloacelor) de salvare, localizarea și modul de folosire a mijloacelor de luptă contra incendiilor.

Petrecere la bordul navei – Acest eveniment va debuta cu Marșul de Întâmpinare al Marinei, cântece specifice și evident hit-urile momentului adaptate la aveniment, masa și partea de cocktail fiind asigurate de Fun Sailing Club.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.